Kops

Friday, June 16, 2006

MUISTO JA MUISTI

.

Otin kävelylenkilläni tänään kuvan fantastisesta näystä, jota et näe kuvassa, vaikka minä näenkin. Alareunassa näet jokea, ylhäällä kulkee Tuusulantie. Tuossa joentörmän ja tien väliin jäävässä pellossa tai niityssä kökötti kerran seitsemän ruskeaa jänistä lepäilemässä. Ystäväni Päivi ne minulle osoitti ohikulkiessamme. En uskonut rusakoiksi ennen kuin keskimmäinen niistä liikkui.

Voin aina tuntea mielihyvää tuon muuten mitäänsanomattoman maiseman ohi kulkiessani kun ajattelen jäniksiä. Muisti on ihmeellinen asia. Minusta on aina ollut jotenkin outoa että hämmästyttävän suuri osa ihmisistä valitsee muististaan huonoja asioita ja kipeitä kokemuksia ajateltaviksi, vaikka meistä jokainen pystyy itse säätelemään ajatuksiaan. Ellei oteta lukuun kriisitilanteita ja elämäntilanteita jolloin ajatuksiin ei mahdu muuta kuin jotain ahdistavaa, ihminenhän voi itse valita esiin ottamiaan muistoja.

Tekisi mieli potkaista lenkkitossulla pientä suunnanmuutosta joittenkin kanssaihmisten ajatuksiin... ("Potk!")Jep. Kuvasin lenkillä jalkani ja käteni. Käsi löytyy ipodia kantaen Rita Mentor blogistani. Jonakin päivänä voinemme rekonstruoida minut kokonaan palasista.
.

2 Comments:

  • Oletko osallistunut "raajat" kilpailuun runotorstai - blogissa vai mikä se nyt olikaan? Tämä olisi hieno kuva sinne.

    By Blogger Sebastian, at 5:17 PM  

  • Tarkoitat valokuvatorstaita. Enpä tuota tullut ajatelleeksi. Runotorstaihin osallistuin käsi-kirjoituksella (hehe, tuli sanaleikki vahingossa), vaikka en runomuodossa kirjoittanutkaan. Ihan hyvin voisin tosiaankin osallistua, Nuohan ovat harrastelijoille. Thanks.

    By Blogger Kops, at 7:43 AM  

Post a Comment

<< Home