Kops

Monday, May 22, 2006

ETTÄ ON HAJAMIELINEN!Lapsuudentoverini Jupukka Jäpikäinen antoi taas eilen näytteen hajamielisyydestään. Kävelin hänen talonsa ohi ja näin hänen kastelevan kukkia sateessa. Voi hyvänen aika. Vein hänelle sateenvarjon, jotta ei kastunut siinä puuhassa. Tiedemiehet!
.

7 Comments:

 • Nyt tohon on pakko antaa virallinen selitys:oikeat puutarhurit sanovat,että puutarhakasveja pitää nimenomaan kastella sateen sattuessa,täten kasvit pystyvät ottamaan kosteudesta irti kaiken hyödyn.Naapurin silmäilyistä ei pidä välitettämän.

  By Anonymous sole, at 8:28 PM  

 • Puhut täyttä asiaa ja Jupukan touhut kai perustuivatkin tieteeseen. Minähän menin vain viemään hänelle sateenvarjon jotta hän ei itse kastunut.

  (Ellet ole ennen lukenut Jupukasta; olen postaillut tässä blogissa 15.11. ja 6. ja 14 tammikuuta, 16.3. sekä muutama postaus takaperin.)

  By Blogger Kops, at 9:43 AM  

 • Ystävällistä sinulta. Menen tutustumaan Jupukkaan.

  By Anonymous sikuri, at 3:51 AM  

 • Olet linkittänyt minut. Danke. Vaikka blogin nimi vaihtuukin aina, mutta ei sen väliä, millä nimellä, kunhan on. :-)

  By Blogger Sebastian, at 12:51 PM  

 • Hei Sikuri, Jupukasta oli hauska tavata sinut :)

  Sebastian, bitte. Nytkö sinä sen vasta huomasit, hih? Ei silti, tänään vasta kiinnitin huomiota siihen että Kops on vielä sinun seinässäsi. Me vaan roikumme toistemme seinillä (hymyilee korvasta korvaan).

  By Blogger Kops, at 4:37 PM  

 • Mun mielestä nyt on 26. toukoa jo.
  Onks jotain vialla? Lordista et puhu. No siitä viis, mutta missä on Jupukka? Kysyn vaan.

  By Anonymous sikuri, at 4:26 AM  

 • Sikuri,

  Puhun Lordista Rita Mentor blogissani. Pistin sinne myös pari riviä Jupukasta niin sinun ei tarvitse laittaa etsintäkuulutusta :D

  Terveisin Rita eli Kops

  By Blogger Rita, at 8:55 AM  

Post a Comment

<< Home