Kops

Saturday, March 04, 2006

LAUANTAIMAKKARAA
Hui, älkää ajatelko makkaraa tai kinkkua.
Soitan eläinsuojeluyhdistykseen!
Onneksi muutamat bloggarit puolustavat eläimiä.


(Toisessa blogissani kaikille halukkaille haaste kertoa kodin oudoista esineistä. Rita Maestra sivulinkissäni.)

4 Comments:

 • Voi että, muutamalla viivalla loihdit possun uimassa! Pieni teksi, (runo, aforismi) ja ei kun painoon vaikka postikorteiksi, vai joko olet niin tehnyt?

  By Blogger Leonoora, at 10:02 PM  

 • hmmmm ettei lauantaimakkara vain olisi kettuilua...

  nam nam mustaherukoita sanoi kettu mustaherukoista ; )

  By Blogger Miss Foxy, at 10:16 PM  

 • Kiitos Leonoora,

  mutta tuo sattuu olemaan possuistani ainoa jonka olen piirtänyt mallista. Sikäli osuit oikeaan että se on yhdessä postikortissa, ui keitossa!

  Voi Miss Foxy, hih, en ensin tajunnut sanaleikkiäsi, foxes and pigs, mutta sitten riemastuin. Olen piirtänyt yhtä possusarjakuvaa ennen ja siinä vieraili joskus kettu. Jos saan itsestäni irti, postailen joskus. Sinulla oli kaksi ihanaa eläinpostausta, mutta en saanut sitä edellistä vieläkään kokonaan luetuksi kun tuli niin paha oli eläinten puolesta. Viimeisimmän luin uudestaan. Se on kaunis, samoin kuin se oravan kuva.

  By Blogger Kops, at 7:26 AM  

 • Tässä vielä Petjalle kommentti, jos tulet käymään. Kiitti, löysin äsken vielä yhden kommenttisi John Grayhin viitaten tuosta taaempaa. Sain vähän miettiä sitä "hevosenpäätä" heh. Kävin lukemassa viimeisimmän lastusi joka oli mukava. En tiedä miksi en osaa jättää sinne blogiisi kommenttia. Tunnen itseni ihan töppelöksi, mutta tämä oli suunnitelma B että jätin viestin tähän.

  By Blogger Kops, at 7:35 AM  

Post a Comment

<< Home