Kops

Saturday, March 25, 2006

KESÄAIKA

Tänä viikonloppuna siirrytään kesäaikaan. Summer light saving time. En ole koskaan käsittänyt minkä ongelman ja melskaamisen osa väestöä siitä nostaa. Minusta päivä menee luontevasti valoisuuden mukaan. Syksyllä voi nukkua hiukan pidempään ajan vaihtuessa, keväällä nousen aikaisemmin kun päiväkin alkaa aikaisemmin. No joo, itse olen aamunvirkkua mallistoa. Ellen olisi saattaisin yhtyä valittajien kuoroon. Jos olisin valittajatyyppiä, that is.

Mistä muistaa siirretäänkö kellojen osoittimia eteen- vai taaksepäin? Easy. Kesäaika on edessäpäin - eteen. Syksyllä kesäaika on takanapäin. Osoittimia siirretään taaksepäin.

Jos menis juomaan toisen kupillisen ja herättämään kukon. Juu, nousin neljältä, ja olen tehnyt kirjoitustyötä innoissani, sekä ammatin puolesta että harrastuksesta. Life is good! Ihme muuten miten vapaa tunne kirjoittaa kun peitin lukijatilastoni eikä tarvitse enää ajatella että velvollisuudesta lukijoita kohtaa on päivitettävä usein. Nyt voi kirjoittaa ihan vaan huvikseen, ja toivoa samalla huvittavansa uskollisia lukijoitaan. Thanks, guys!

Niko niko, kakistus, tajusin juuri miten tolkuttoman monta kelloa meillä on. Ne kaikki on siis siirrettävä kesäaikaan - puuh! Menisköhän köh köh takaisin pahnoille?

1 Comments:

  • Kiitos hyvästä kellonvääntösuunnan muistiohjeesta. Tuonhan saattaisi jopa muistaa. ;)

    By Blogger Hurina, at 1:53 PM  

Post a Comment

<< Home