Kops

Tuesday, February 14, 2006

VAPISIN PELOSTA

Huh kun vieläkin vapisen! ADSL:n muutos hajotti eilen modeemin ja nettiyhteys meni. Ihan juuri sain uuden modeemin, mutta vieläkin vapisen pelosta... Millä olisin päässyt blogeihin? - Ai niin, ja töitä tekemään. Huh.

5 Comments:

 • Hirvittävää, kuinka riippuvaisia lopulta olemmekin tekniikasta. Etenkin näin internetaikana. On jopa olemassa ihmisiä, joitten koko sosiaalinen maailmansa on bittiavaruudessa. Hui!

  Olen lohduttautunut ajatuksella modernista kirjastojärjestelmästämme, jossa ainakin pääsee vähintään pistäytymään netissä. Ja sitten meillä on ne nettikahvilat. Onneksi!

  By Blogger Tony, at 9:15 AM  

 • Yksi päivä ilman nettiä on jo tuskaa. :-(

  By Blogger Sebastian, at 9:28 AM  

 • Taisit saada juuri yhden kohdan lisaa listaasi jarjenvastaisista peloista, heh.

  By Blogger Ajatusvirta, at 9:41 AM  

 • Otan osaa! Tuttu tilanne. Minun koneesta pamahti jokunen aika sitten virtapiiri...meinasin sanoa että minulta pamahti jne...
  Ehkä blogistanista voi muutaman päivän olla erossa, mutta kun rakkineella pitää hoitaa monta muuta yhteyttä, niin kyllä hetken aikaa sitä kävelee edestakaisin ja vaan ihmettelee, että miten tässä näin kävi! Mukava, että olet taas tavoitettavissa!

  By Blogger Leonoora, at 12:15 PM  

 • Voi kun joutuis olemaan päivän erossa netistä! No joo.. minä olen nettiaddikti, joka on jo ahdistunut siitä. En tiedä, osaisinko olla ilman konetta kotona... ja mitä tekisin. Sitä voisin kyllä ensi viikolla kokeilla, kun perhe lähtee hiihtolomareissuun ja minun pitäisi kirjoitella opiskeluhommia. Otankin maanantain (tai oikeastaan tiistain, kun tytär lähtee silloin) lukuvapaaksi, tulostan viikonloppuna "miljoona sivua" tutkimuspapereita ja yritän keksiä paikan, jossa voisin lukea ja tehdä muistiinpanoja ilman konetta.

  By Anonymous Teme, at 8:02 PM  

Post a Comment

<< Home