Kops

Sunday, February 05, 2006

POSTAUKSIA

Ajatusvirta kirjoitteli lisää töissä jaksamisesta ja viihtymisestä. Käsittelin sitä aihetta pari lastua sitten. Paitsi että se on kadonnut (!)

Minulta hävisi eilen yksi postaus Rita Maestrasta. Se oli otsikolla Pakkosuomi. Sen jälkeen tein toisen postauksen, joka oli ensin blogissa jonkin aikaa, mutta katosi myöhemmin. Kirjoitin asiasta omaan kommenttiosastooni. Kommentti oli myöhemmin haihtunut. Laitoin vielä yhden kirjoituksen jossa viittasin Anttilan Antin viestintäkirjoitukseen. Tänä aamuna sekin oli poissa.

Viimeisin Kops postaukseni on kadonnut sekä blogista että Bloggerista... What's happening?

8 Comments:

 • Ehkäpä tämä sinulle viesti edellisen postauksesi johdosta? Elämää ei voi hallita. Ainakaan Bloggerin elämää...

  By Blogger Hahmo, at 6:32 AM  

 • Niinpäs onkin! Ja kovasti tarjosin näkökohtaa että pitää keskittyä niihin asioihin joihin VOIMME vaikuttaa. Nyt tein omalta osaltani sellainen oman elämäni hallintaratkaisun että tästä lähtien kirjoitan taas lastut ensin talteen muualle ja pistän ne vasta sitten Bloggeriin.

  Tovottavasti ehdit lukea tämän ennen kuin se häviää...
  Minut tavoittaa aina myös sähköpostista jos näytän täältä haipyneen. Sekin on oman elämän säätelyä ellei nyt ihan hallintaa. Kiitti hyvästä kommentistasi!

  By Blogger Kops, at 6:39 AM  

 • Muuten se sinun lastu ei ole oikeasti hävinnyt!

  Katsopa vaikka: http://muksis.blogspot.com/2006/02/jaksamisterapia.html

  Omituista?

  Mutta miksi MINULLE tulee seuraava teksti, kun yritän mennä Näkymättömän Tytön tai Vesimiehen vuodatus -blogeihin???

  Forbidden
  You don't have permission to access / on this server.

  Jaahas... Mitä olen tehnyt ansaitakseni tämän?

  By Blogger Hahmo, at 7:24 AM  

 • Ihmettelin eilen, kun en päässyt jättämään kommenttia blogiisi. Ajattelin, että oletko jo kyllästynyt ja estänyt kommentoimisen. Nythän sekin selvisi.

  Ja nyt heti kopioimaan kaikki omat kirjoitukset omasta blogista varmempaan talteen!

  By Blogger Ajatusvirta, at 8:00 AM  

 • Minulle tuli myös porttikieltoa pariin blogiin. Ei muuten mitään mutta kun yksi niistä on omani. Sellainen jota en ole ilmoittanut blogilistalle.

  Kiitti tuesta. Tietotekniikka ei ole minun elementtini.

  By Blogger Kops, at 8:01 AM  

 • Ihanista Naisista on hävinnyt kommentteja ja yksi merkintä!

  By Blogger Herkku, at 10:35 AM  

 • Ja täältä tulee Teme - jokaisen koneen kanssa pulaan joutuneen pahin painajainen. Kerronko vakavan spekuloinnin vai spekuloinko huumoripohjalta?

  Aloitetaan vakavista totuuksista. Useimmiten jos joku nettipalvelu kämmää, niin syynä on palvelun ylläpitäjä. Siellä on tehty joku muutos järjestelmään, jota ei ole testattu kunnolla. Luultavasti liittyy tietoturvaan, koska niitä laitetaan usein käyttöön testaamatta ja hirveän kiireen ja paineen alla.

  Sitten on muitakin vaihtoehtoja... Kuu on väärässä asennossa. Se aiheuttaa hyvin usein selittämättömiä tietotekniikkaongelmia. Jokainen koodaajaa tietää esim:"Ei tuon pitänyt tuossa olla"-syndroomaan, kun kuun painovoima on muuttanut rivin paikkaa tai jopa muuttanut sen sisältöä.

  Avaruusoliot on aina hyvä veikkaus. Marsilaiset alkoivat olemaan kateellisia Blogistanin tuotoksista ja päättivät kaapata jokusen tuotoksen. He eivät kuitenkaan tajunneet, että tuotoksen kaappaaminen ei riitä, vaan että heidän olisi pitänyt kaapata kirjoittajat. Ehkäpä he tajuavat virheensä ja tulevat kaappaamaan suosituimmat Blogistanin asukkaat.

  Aurinkopilkut ovat myös syyllisiä kaikkeen mahdolliseen. Tai vogonit, mutta koska maapallo on yhä olemassa, epäilen, etteivät he ole syyllisiä. Käyttäjävikakin voisi olla... tässä tapauksessa telepaattisesti useampi henkilö on viestinnyt alitajunnan tasolla virheen ja jokainen on sitten automaattisesti alitajunnan ohjaamana toteuttanut sen virheen.

  Siinäpä nyt muutama selitys.

  By Anonymous Teme, at 2:02 PM  

 • Tuo nettipalvelun muutokset oli kiinnostavaa tietoa. Kiitti.

  By Blogger Kops, at 4:26 PM  

Post a Comment

<< Home