Kops

Wednesday, February 22, 2006

LISÄÄ UNISTA

Lisää unista toisessa blogissani kaikille kiinnostuneille. Sanoin että en itse tiedä näkeväni outoja unia, mutta toissayönä havaitsin yöllä herätessäni unikuvissa olleeni muiden ihmisten kanssa tyhjässä kylpyammeessa pitämässä kokousta. Joku tuli ovesta myöhästyneenä mistä olin hiukan närkästynyt. Istuimme ammeen reunoilla. En keksi mitään muuta selitystä kuin sen että kävin lukemassa Ulkopuolisen (Etsimässä minuutta) unipostauksen ja siellä kävi ilmi että hän näki unia muun muassa hukkumisesta. Ehkäpä minun uneni osoitti että meikäläisellä ei ole mitään hukkumisvaaraa ja todistan se täten. Voisi olla aika tyypillistä minun alitajunnalleni.

3 Comments:

 • Täytyisköhän alkaa kirjoitteleen blogiin unista. Ne pitäisi laittaa otsikon "kauhu" alle luultavasti. Viime yönä Harry Potter seikkaili laivassa, jonka pingviinit (ou... Madagaskar!) olivat kaapanneet. Jippii!! Heräsin kyllä lopulta siihen, että uni oli tylsä. Eipähän aikoihin olekkaan käynyt niin...

  By Anonymous Teme, at 7:38 PM  

 • Sinulla on kops omituinen suhtautuminen uniin. En tiedä oikein miten suhtautua siihen.

  Tämä voi mennä aivan hakoteille, mutta kysynpä uneen liittyen sinulta seuraavaa (oletan aikaisempien postauksia muistaen, että sinulla ei ole lapsia):

  Kolkuttaako biologinen kellosi? Oletko miettinyt asiaa lähiaikoina tai onko sinulle joku puhunut asiasta?

  Mutta kuten sanottu, unia ei voi tulkita tietämättä taustoja, eikä symboleita voi ymmärtää vain niiden avulla.

  By Blogger ulkopuolinen, at 10:40 PM  

 • Hei! Saanko vähän ronkkia untasi? Kylpyamme ilman vettä, ihmisineen, kertoo ihmissuhteista ilman tunteita (vesi on nääs tunne). Tämä on siis jungilaisteoriaa jonka mukaan tietyt symbolit ovat yhteisiä mutta muuten tulkinnat ovat tietenkin henkilökohtaisia.

  By Blogger a, at 8:14 PM  

Post a Comment

<< Home