Kops

Thursday, February 02, 2006

KULTAISET KOPSIT

Haluan onnitella ja kannustaa monia bloggareita ja jaella teille Kultaisia Kopseja arvostukseni osoitukseksi.

Nyt juuri kävin blogissa Viistolla pinnalla. Maailman vaativin ammatti on äidin ammatti. Jaksamista teille kaikille ja kunnioitukseni. Etenkin jos on erityislapsesta kyse tai vaikeatemperamenttisesta, tai jos perheessä on sairautta tai muuta rasitetta.

Turistissa kävin ja haluan kannustaa ja onnitella kaikkia jotka lopettivat tupakanpolton kuukausi sitten, kaikkia jotka pitivät tipattoman tammikuun, aloittivat laihduttamisen tai muuten terveemmän elämän. Kultainen Kops kolahtakoon kouraanne.

Onnea kaikille uusille ja vanhoille blogeille joiden kirjoittajat yrittävät parantaa elämäänsä jollain tavalla; lisätä itsetuntemustaan, luopua haitallisista rooleistaan, löytää paremman elämän, keksiä ratkaisuja ongelmiin. Olen lukenut aika monta sellaista joista käy ilmi että kirjoittaja on saavuttanut tavoitteitaan ja on matkalla parempaa tulevaisuutta kohti, kuten Unenvarjo, Kiltin tytön blogi, Katkeilevaa ajatusvirtaa, Etsimässä minuutta ja Mietintämyssy. Kultaiset Kopsit kopsahtavat kämppäänne, kuten moniin muihinkin joita luen. Niitä on niin monta että en voi luetella kaikkia.

Kultainen Kops myös niille jotka vastaavat saamiinsa kommentteihin, sekä kaikille niille joiden blogeja on mukava lukea, muun muassa sivulinkeistäni löytyvät. Muita lukemiani on kieltenopettajan blogini Rita Maestran sivulinkeissä. Luen kyllä aika paljon muitakin, joita en ole ehtinyt linkittää, kuten SusuPetal ja Kaikki on hetken tässä, ja Minh ja Kirjailijan häiriöklinikka jne jne. Joitakin hyviä olen hukannut, kuten Niksijuttu jossa oli piirroksia ja hauskoja lastenkasvatusniksejä pilke silmäkulmassa. Ehkä se vielä löytyy. Uusissa blogeissakin on lupaavia. Nopean lukemisen taito on tarpeen koska hyvää luettavaa löytyy lisää. Toiset kirjoittavat valtavat määrät tekstiä pienellä präntillä, jotkut postaavat lyhykäisiä lastuja. Pituus ei ratkaise laatua.

Kiitos osallistumisesta Kultaisten Kopsien jakotilaisuuteen.

8 Comments:

 • Sydämellinen kiitos Kultaisesta Kopsista! On ollut ilo olla kirjoittamassa omaa blogia kokonaiset 3 kuukautta. Kiitän kaikkia lähimmäisiäni ja ystäviäni, että olen saanut mahdollisuuden ilmaista itseäni. Kiitän lukijoita ja sponsoroijia. Kiitän myös laajakaistan tarjonnutta yhtiötä ja Blogger-firmaa. Ilman heitä en olisi onnistunut!

  ;D

  By Blogger Hahmo, at 9:41 AM  

 • Hahmo vei jalan suustani. =D

  By Anonymous Unenvarjo, at 9:55 AM  

 • Hah haha hhaa!

  By Blogger Kops, at 4:01 PM  

 • Hmmm, olisin odottanut, että jakotilaisuudessa olisi tarjottu jotain syötävää, mutta...no, hengen ravinto pitää paremmin hoikkana :)
  Kiitos!

  By Anonymous SusuPetal, at 6:37 PM  

 • Tällaisiin kiitostilaisuuksiin osallistuisi useamminkin. :)

  Kiitokset myös Kopsille ilmaisesta realiteettiterapiasta. (Joskus asiat todellakin ovat niin yksinkertaisia kuin miltä ne kuulostavat. Miten niistä tuleekin niin kimurantteja?)

  By Blogger Tony, at 10:18 PM  

 • This comment has been removed by a blog administrator.

  By Blogger Rita Maestra, at 7:03 AM  

 • Ups, edellinen kommentti meni pieleen ja poistin sen,

  Tony, tuo kimuranttius on asia jota olen JUURI miettinyt. Telkkarin Dr Phil sanoo samaa kuin minäkin että tottakai ongelmaa voi vuosikaudet tutkia joka kantilta mutta miksi sen tekisi kun voi vaan mennä suoraan ratkaisuun. Siis silloin kun voi, ja usein kyllä voi.

  SusuPetal, täällä oli kyllä pikkusyötävää ja skumppaa mutta Hahmo ja Unenvarjo ehtivät ensin. Ilmeisesti kävijöitä on riittänyt. Better luck next time. -

  By Anonymous kops, at 7:26 AM  

 • Kiitos vielä täällä Kopsilassakin palkinnosta! Olen hyvässä seurassa ja röyhistelen rintaa :-)

  By Blogger Kaura, at 5:34 PM  

Post a Comment

<< Home