Kops

Tuesday, February 07, 2006

ASSOSIAATION VOIMA


Kysyin psykologisessa testissä mitä sitruunan näköinen kannuni sisältää. Onnistunut testaus. Vaihtelevat vastaukset ja niiden analyysit arkiterapeutti Kopsin vastaanotolla.

Sivuvaikutukset. En voi enää juoda vettä kyseisestä kannusta, koska Tommi antoi minulle mielleyhtymän eli assosiaation siitä mitä siellä saattaa kellua. Nauroin vedet silmissä kun sen muistin, mutta pakko oli vaihtaa toinen kannu tilalle.

Siinä on Kopsin kellokin joka pitää piilottaa kleptomaanipotilaalta. Toivottavasti muistan tyhjentää veden ensin pois.

Testivastaukset edellisen postauksen kommenttilaatikossa.

4 Comments:

 • Mitä vikaa oli tilpehöörin säilytysastiassa? Minusta on kiva kun ihmiset keksivät esineille varsinaisesta käyttötarkoituksesta poikkeavia tehtäviä. Mielestäni en ole ansainnut pitkää terapiaa. Vaihdan sen pitkään lomaan. :)

  Joskus olen ajatellut, että terapiassa olisi kiva käydä. Säännöllisesti. Tutustuisi itseensä vähäsen. Mutta ongelma on se, etten tiedä minkä ongelman kanssa sinne menisin. Täytynee odottaa, että tulee sellainen ongelma, että minut ohjataan terapiaan.

  By Blogger Tony, at 6:58 PM  

 • Mulla kyllä terapiaa vaativia ongelmia taitais olla ihan kylliksi, mutta sitten... rohkeus mennä moiseen puuttuu. Ja tuskinpa kukaan (=Kela) haluis sitä edes maksaa, jollen sitten mene naru kaulassa jo paikalle.

  Mutta siis tuohon kannuun. Jostain syystä siitä tuli mieleen posliininen yöastia. Ehkä se johtuu väristä ja Astrid Lindgrenin kirjoista tehdyistä leffoista? (Hmm.. nyt ei edes taidettu kysyä, mikä astia tuo on? Ehkäpä tästäkin voin tulkita jotain....)

  By Anonymous Teme, at 7:06 PM  

 • Tony, ehdotin sinulle pitkää aikaa siitä syystä että 45 minuuttia ei riitä kun ihmisellä on niin laaja-alaista ajattelua kuin sinulla. Jollekin jolla on jähmeät aivot 45 minuuttia on liian pitkä aika. Sellaisia tyyppejä en jaksa kuunnella kauempaa. Heh heh.

  Muuten, jos nyt Kopsin terapiaa suosittelisin teille niin se ei kylläkään olisi mitään ongelmien etsimistä ja menneisyyden virheiden tonkimista, vaan tervehenkistä ja iloluontoista elämän suunnittelua ja omien voimavarojen käyttöönottoa sun muuta fantastista. En ole itse asiassa terapeutti, mutta en ole vielä keksinyt sopivaa nimikettä itselleni. Täällä riittäköön arkiterapeutin titteli, kunnes keksin jonkin paremman.

  By Blogger Kops, at 7:59 AM  

 • No nythän tuo kuulosti jo ihan kehumiselta. Kivaa!

  Ja minä kun luulin osoittaneeni olevani jotenkin erityisen "hankala potilas". :)

  Pitkäaikainen minun maailmassani tarkoittaa jotain mahdollisesti jopa vuosia kestävää. Riippuu tietysti missä aiheyhteydessä sitä käytetään.

  By Blogger Tony, at 10:52 AM  

Post a Comment

<< Home