Kops

Saturday, January 21, 2006

OUDOT TAVAT?

Olen lueskellut aika monesta postauksesta väitettyjä outoja tapoja enkä ole vielä löytänyt yhtäkään. Mistähän tämä on merkki? Onko kukaan todennut lukiessaan muiden listaamia outoja tapoja, että onpas tuossa outoja tapoja?

Luulisi että blogimaailman arkiterapeutti olisi outouksien asiantuntija ja bongaisi ne kuin ornitologi kopstiaisen tai korppikopsin, vaan ei. Ei hömökopsiaisen vertaa!

Kenet haastaisin jotta saisin haaviini yhden kunnollisen outouden...?

11 Comments:

 • Outo ei ehkä tosiaan ole oikea sana kuvaamaan blogeissa esiteltyjä tapoja. Monet tavat ovat kuitenkin hauskoja. Eikä meillä kaikilla kuitenkaan ole samanlaisia tapoja. Siinä mielessä erilaisista tavoista ja tottumuksista lueskelu on mielenkiintoista.

  By Blogger Scilla, at 6:21 PM  

 • Mitäs jos keksisit omasta päästäsi todella kummallisia ja outoja tapoja sen 5 kappaletta?

  Esim. "Käytän parillisina vuosina sinisiä sukkia ja parittomina punaisia"

  Tuo on siis fiktiota...

  By Blogger Hahmo, at 7:28 PM  

 • Heh-heh, me kirjoitettiin yhtä aikaa omiin blogeihimme melkein samanlainen lastu. Kyllä me ollaan tosi outoja sinun kanssasi!

  By Blogger Ajatusvirta, at 8:38 PM  

 • Ajatusvirta, heh heh, eikös me olla normaaleja kun kummankin lisäksi toinenkin teki niin? Outous pitäisi olla sellaista mitä kukaan muu ei tee. Olen varmaan ollut koko ikäni niin outojen ihmisten seurassa että en oudoksu mitään.

  Toisaalta ihmettelen ja ihastelen kaikenlaista joka päivä aamusta iltaan ja menen nukkumaan hymy huulilla. En välitä etsiäkään outoja tapoja. Scilla on oikeassa; tavat ovat hauskoja. Hahmon esimerkki on kiva.

  Ajatusvirta. Tulen kyllä lukemaan kun listaat omasi...

  By Blogger Kops, at 7:22 AM  

 • Ihmekö tuo. Uskon selittäneeni omassa blogissani kaiken perin juurin :) kirjoittaessani absoluuttisesta ja relatiivisesta outoudesta, itse en ainakaan pidä itseäni kovin outona vaan ainoastaan ehkä väärässä paikassa ja vääränä aikana asuvana!

  By Blogger Katja, at 11:16 AM  

 • Katja, kun menin Italiaan lyhyenä suomalaiseksi (155cm), havaitsin siellä olevani normaalia standardikokoa. Kaikki on suhteellisista, sanoi Einstein ja jakoi pojille nuotit!

  Mitähän koko hänen hattunsa oli, Antti?

  (Oletan että Antti tulee tänne kohta.)

  By Blogger Kops, at 11:39 AM  

 • Veikkaan, että 59.

  By Anonymous antti-fantti, at 12:40 PM  

 • Tälleen kun tunnen paljon autisteja ja tiedän vielä useampia, täytyy myöntää, että harva blogistanissa kerrotuista tavoista on todella outo ;-D

  By Blogger Kaura, at 1:32 PM  

 • Eikös joku filosofi sanonut: Mikään inhimillinen ei ole minulle vierasta?

  By Blogger Kops, at 4:45 PM  

 • Ehkä emme tunnista outoutta itsessämme? Jos kertoisimme tavallisimmista tai luonteenomaisimmista tavoistamme, ne olisivatkin toisten mielestä outoja.

  By Anonymous KB, at 5:48 PM  

 • Sitä on jotenkin niin itseensä tottunut. Heh.

  By Anonymous kops, at 12:12 PM  

Post a Comment

<< Home