Kops

Saturday, January 14, 2006

LIUKASTELU

Rita Maestran oheiseen kielitestiin tuli paljon erilaisia vastauksia.

______________________________________

Mikä ei kuulu joukkoon? Miksi?
a banana, an apple, grapes, fruit juice, orange

______________________________________

Yksi briljantti vastaus oli “Banaani, koska noihin muihin ei liukastuta.”

Lapsuudentoverini Jupukka Jäpikäinen on sääntöä vahvistava poikkeus. Se poika pystyy liukastumaan ihan mihin tahansa. Yleensä hän kompastuu omiin jalkoihinsa ainakin kerran päivässä. Omenaan tai lattialle pudonneeseen pussilliseen omenoita hän kompastuu vartalo kerien, ja kierii omenoiden vierittämänä rappuset kellariin. Viinirypäleet toimivat myös vaikka eivät Jupukkaa kuljetakaan mukanaan. Lähinnä hän lipsahtaa niihin ja sitten lässähtää päälle, Erikokoiset mehun läikähdykset lattiassa - luiskis ja humpsis vaan! Taitoa jos karttuu, Jäpikäisen poika kukaties rullaluistelee appelsiineja vierittämällä itsensä maailmanmaineeseen. Toistaiseksi tasapaino on kaukana. Painovoima tekee tepposet kerta toisensa jälkeen.

6 Comments:

 • Ihana!!! <3

  By Anonymous Titta, at 11:25 AM  

 • Itse en ole niitä ihmisiä,jotka kolhivat tseään jatkuvasti, mutta olen kyllä liukastunut ruokakaupan hedelmäosaston lattialla olleeseen viinirypäleeseen, jota en osannut varoa. Fiiu ja humskis! Kun rypäle on mennyt rikki, löytyy siitä liukastumispintaa.

  By Anonymous Anonymous, at 11:42 AM  

 • On myös hyvin helppo liukastua sitruunan siivuun tai lohkoon. Sellaiseen, jota käytetään drinkkilaseissa.

  Sitruunasta on kuitenkin enemmän hyötyä kuin haittaa. Jos tulee hikka, ei kannata juoda itseään turvoksiin vesilasillisilla tai olla osallistumatta keskusteluun hegitystä pidättämällä. Kannattaa puraista drinkkilasissa olevasta sitruunasiivusta hedelmälihat irti, syödä se ja jatkaa sitä mitä sitten olikin tekemässä. Hikka on kummallisella tavalla kadonnut. Tätä ei kukaan oikein pysty selittämään, että miksi niin käy.

  By Blogger Tony, at 2:57 PM  

 • Ihmeellinen tuo hikan parannuskeino. En ole koskaan kuullut.

  Lähdin eilen liikkeelle jäisille kaduille. Ekalla kerralla horjahdettuani naureskelin Jupukkajuttuani, mutta pari kertaa olin kaatua pahasti eikä enää paljon naurattanut. Maria, toivottavasti sinulle ei käynyt pahasti viinirypäleen kanssa.

  Titta, älä naura niin paljon että putoat tuolilta ja vierit kellariin!

  By Blogger Kops, at 5:57 AM  

 • Kerran aikoinaa hiihtoreissulla taiteilin jonkinlaista telemarkia mäkeä alas. Kaveri ihmetteli taitojani ja pystyssä pysymistäni. Kehuin tasapainoani.

  Jonkin ajan päästä seisoskelimme tasaisella maalla keskustelemassa suksien voitelun tarpeesta ja onnistuin kaatua läsähtämään mahalleni. En ollut edespäästä ylös, sukset V-asennossa ja reppu selässä painona.

  Selitin sitten, että tuli käytettyä kaikki tasapaino siellä mäessä.

  By Blogger ankka, at 6:34 AM  

 • Ei käynyt mitenkään onneksi, mutta tapauksen jälkeen olen tihrustanut hedelmäosastojen lattioita hiukan tarkemmin.

  By Anonymous Anonymous, at 8:41 AM  

Post a Comment

<< Home