Kops

Sunday, January 22, 2006

KUKKOA VAI KANAAOletko kissaihminen vai koiraihminen? Kops on molempia ja sikaihminen ja kilpikonnaihminen sekä lintuihminen ja ties mikä muu. (Muumuu?) Schweinehund.

Lainaus ystävältäni Charlottalta.

"Olen possun ystävä - maiskis."

Possujen kannanotto:

"Ihmiset, syökää hot dogeja."

GALLUP: Mikä on suosikkieläimesi?

16 Comments:

 • Siili on melko kova sana :-)

  By Blogger Kaura, at 1:30 PM  

 • hämähäkki. Meillä oli kerran hämähäkki. Se asui vessassa, vessanpöntön takana. Annoimme sen tehdä sinne verkon, mutta ei tainnut kuitenkaan ruoka riittää. Se kuoli ja verkkoon jäi liikkumaton hämähäkki. Lopulta tuli imuri ja imaisi niin raadon kuin verkonkin. Olo oli - haikea? Mutta metsästä saa uusia...

  (Hmh.. tulipa nyt vastailtua moneen tekstiin tässä blogissa...;)

  By Anonymous Teme, at 2:01 PM  

 • Piti tulla tänne hihkumaan ettei Teme hermostu meidän suunnitelmista. =D

  Mun blogissa ei oo tikkaita... mistä me saadaan tikkaat? Tämmöset pätkät ei taida ilman tikkaita ylettää. :D

  By Anonymous Titta, at 3:37 PM  

 • Ai kun kiva siili täällä lyllertää. IIK hämähäkki, äkkiä haulikko tänne!

  Titta, voit seistä harteillani jotta pääsemme käsiksi Temen suklaakätköön. Ellei pituus vielä riitä, nousen lisäksi sinun harteillesi. Tässä on tikkaat joita pitkin voimme nousta toistemme harteille.Kurkotan kepillä yläkaapin perukoille. Nam, suklaata.

  By Blogger Kops, at 4:51 PM  

 • Heh, siilipä hyvinkin. Siili voisi olla mun suosikkieläin. Mähän tunnetusti olen niin itserakas. :D

  Tehään noin. Varo vaan Teme! Me ollaan melkeen jo kiinni sun suklaakätkössä. :P

  By Anonymous Titta, at 5:25 PM  

 • Ja teette ryöväysretken täältä käsin! Epäreilua! Kylvän sitten biljoona hämpylää blogiini ja vaadin haulikot ja tikapuut jättämään narikkaan. Sillä minä ja suklaani selvitään.

  By Anonymous Teme, at 5:39 PM  

 • Olen enemmän kissa- kuin koiraihminen, mutta en ole koskaan ollut sellainen joka sekoaa eläimistä (hih, elämistäsekoaja).

  Ala-asteella pidin heppahulluja tyttöjä hieman höperöinä. Ihmettelin ihmisiä jotka paijasivat marsuja. Lapsena kodissani oli aina kissa. Kissat ovat kivoja. Itsenäisiä, mutta niitä saattoi silittää ja niiden kanssa saattoi leikkiä.

  Mutta etenkin koirat ovat aivan liian työläitä. Mieluummin katselen eläimiä tv:stä, eläitarhassa tai luonnon keskellä. Minusta on mukava katsella, kun linnut syövät siemeniä lintulaudalla tai oravat juoksentelevat puissa.

  By Blogger Hahmo, at 5:43 PM  

 • Hahmo, hah! Minä olin alle kymmenvuotiaana todellinen hevoshullu(Hevoshullu-lehtien vuosikerrat vieläkin äidin vintilla) ja minulla oli ihastuttava, fiksukas ja hellä marsukaveri tapio.
  Kissoista olen aina tykännyt. Minulle kissa tekee kodin. Mutta villieläimiä ihastelen ja kunnioitan myös. Kaikkia.Unieni ja mielikuvieni perusteella ilves on voimaeläimeni(tai toteemieläin, kuin vaan) ja jaksan aina ihastella nauhoittamiani ilves-ohjelmia. Arktisessa kissapedossa on jotain todella mystistä ja upeaa!
  -minh-

  By Anonymous minh, at 6:21 PM  

 • Vinkki: tämä ei liity mitenkään aiheeseen, mutta huomasin sinun käyvän kommentoimassa muiden blogeissa aika paljon. Aina kun löydän jonkun uuden blogin siellä on joku Kops tai Rita jotain kommentoinut.

  Jaksaisitko perustaa tällaisen kommenttiblogin? http://janikom.blogsome.com/

  Minä mietin tuota hetkisen, mutta totesin sen vievän liikaa aikaa.

  By Blogger Hahmo, at 7:00 PM  

 • Ilman muuta kissaihminen. Olen aina ollut potentiaalisesti, vaikka vasta kolmisen kuukautta meillä on ollut oma kissa. Kissa on niin hienostunut, siisti, itsenäinen, mukavuudenhaluinen, hauska , utelias ym. Se edustaa suhdettani eläinkuntaan, ja oppinut kiipeämään olkapäälleni. Ihana eläin.
  Pidän toki lähes kaikistä eläimistä, varsinkin pikku puukiipijästä , josta on tämän viikon aikana tullut vakiovieras talipallolla!

  By Anonymous odysseus, at 9:44 PM  

 • Mun ehdoton suosikkieläin on delfiini. Aina kun näen jonkin delfiinikorun tms. en voi olla ostamatta sitä. Ala-asteella mulla oli sellainen pieni valkoinen muovista tehty delfiini, joka piti aina olla mukana kokeissa. Jos delfiini olisi jäänyt kotiin, se olisi tiennyt huonoa koetulosta. Sitä en tiedä olisiko oikeasti käynyt näin, kun koskaan ei unohtunut tämä onnenamuletti kotiin :)

  Ihania
  http://www.everythingdolphins.com/index.html

  By Anonymous Neonilla, at 11:00 PM  

 • Eilen juuri eräs kaveri kertoi, että oli kirjoittanut hevoskantiseen hevostyttö-kummilapsen Ystäväni-kirjaan kohtaan:
  Miksi pidät hevosista?
  vastaukseksi: "koska ne maistuu hyvältä".

  Hevospihvi on hyvää, minkä sille voi.

  By Blogger Sari, at 12:22 PM  

 • Tänkjuut eläinkommenteista.

  Hahmo, käyn kannustamassa hyviä kirjoittajia kirjoittamaan lisää, kuten sinua. Joskus on enemmän aikaa kuten nyt viikonloppuna kun sattui olemaan vapaata.

  Katsoin tuota kommenttiblogia, jonka osoitteen annoit mutta en oikein ymmärtänyt sen ideaa. No ei se mitään. Kirjoitan myös ammatikseni, joten kyllä nämä kaksi blogia saavat riittää.

  By Blogger Kops, at 2:31 PM  

 • Mä tykkään kirahveista ! En tunne yhtään henkilökohtaisesti, mutta minusta ne vaan on mageita - viuhtoo savannilla päät puissa lehtiä mutustaen... ja se turkin (?) kuosi on ehdottoman trendikäs.

  Pihallamme asuu aina välillä siili ; kova vipinä bambujen juurilla tai terassin alla välillä.

  By Blogger Maurelita Pligaa, at 6:13 PM  

 • "Katsoin tuota kommenttiblogia, jonka osoitteen annoit mutta en oikein ymmärtänyt sen ideaa."

  Tämän innostamana kirjoitin kommenttiblogiini lyhyehkön selityksen sen tarkoituksesta ja toiminnasta.

  By Blogger Jani, at 5:10 PM  

 • okei - thanks, Jani

  By Anonymous kops, at 12:10 PM  

Post a Comment

<< Home