Kops

Wednesday, January 25, 2006

KOPSIN RUOKABLOGI

Poikkeuksellisesti, yleisön pyynnöstä huolimatta, ruokavihjeitä arkiterapeutti Kopsin osastossa. Eilisillä kutsuilla tarjoiltiin sellaisia pikkujuttuja, joita tarjottimella eteen kannettiin. Yhdellä tarjottimella oli kahtia halkaistuja kirsikkatomaatteja, jotka oli täytetty homejuustotahnalla ja yhdistetty cocktailtikulla. Toisella oli jotain pössähtävän pehmeitä esityksiä joiden taikina vaikutti crepeiltä mutta sisuksesta en osaa sanoa muuta kuin että ihan syötävää. Kolmas tarjottimellinen huumasi minut makuelämyksellään. Pienenpienen ohuen keksinpalan päällä oli nokare Briejuustoa ja sen päällä pala viikunaa. Aah! Lopuksi saimme pikkuisia vuokaleivoksen näköisiä luomuksia joiden ulkokuori vaikutti ensin tummanruskealta paperiselta leivosvuoalta, mutta oli suklaata. Voi mikä makuelämys. Tiramisù vai joku likööri makuna? En tiedä.

(Tilaisuus oli Britannian suurlähettilään läksiäiset, joista myös juttua Rita Maestrassa.)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home