Kops

Thursday, January 12, 2006

INNOSTUS

Lähdin hiihtolenkille heti aamiaisen jälkeen. Kotia kohti sivakoidessani muistin että en ollut käynyt katsomassa tuoreimpia kommentteja postauksiini. Innostus valtasi minut ja puuskuttaen tupsahdin koneen ääreen. Voi miten hyvät ajatuksia herättävät kommenttikirjoitukset! Uusia kirjoituksien aiheita risteilee villisti aivoissa. Jaa, jospa menis ottamaan sukset jalasta...

3 Comments:

 • Sinäkin olet hurahtanut kommentteihin! Ne ovat bloggaamisen suola, mustapippuri ja basilika. Tiedät varmaan, että blogin pitää olla hyvä ja kiinnostava tuottaakseen hyviä keskusteluja. Voit siis aiheellisesti röyhistää rintaasi aina hyviä kommentteja saadessasi! :-)

  By Blogger Kaura, at 9:59 AM  

 • Repesin mielikuvalle, jossa Kops hinautuu koneen ääreen sukset jalassa. :D Meillä on sama hurahdus ja sama innon määrä!

  By Anonymous Herkku, at 1:39 PM  

 • Kaura, täytyy myöntää että olen hurahtanut.

  Herkku, täytyy myöntää että itsekin repesin kun tehtailin mielikuvan jossa Kops unohtaa innoissaan ottaa sukset jalasta. Eipä tule tylsiä hetkiä yksin ollessa kun voi nauraa omille jutuilleen.

  Kauralla on muuten pistämätön huumori kirjoituksissaan. Nauran vieläkin kokovartalosementtipuvulle ja kolmelle riskille kääpiölle eilisestä postauksesta.

  By Blogger Kops, at 2:34 PM  

Post a Comment

<< Home