Kops

Thursday, December 08, 2005

YDIN JA SISIN

Zen-munkki sai lahjaksi tupakkavälineet. Tupakointi oli nautinnollista puuhaa, mutta sitten hän yhtenä päivänä havahtui huomaamaan että se vei hänen ajatuksensa väärille urille, pois valaistumisesta. Hän heitti tupakat menemään.

Eräs uskovainen havaitsi että kirkonmenot, rukousnauhat ja seurakunnan riennot veivät hänen ajatuksensa pois uskosta, joten hän luopui maallisista rituaaleista, erosi kirkosta ja keskittyi uskoonsa.

Perheenäiti havaitsi että liialliset jouluvalmistelut veivät ilon koko joulusta ja tekivät hänestä väsyneen ja kiukkuisen. Niinpä hän ripusti esiliinan naulaan ja keskittyi tunnelmaan ja perheen yhdessäoloon.

__________________________________________________________

Pikaterapeutti Kops lähtee aamupäiväksi Kallonkutistajien Kokoukseen.

Lukusuositus itsensä etsijöille ja kotifilosofeille:
Blogit In This World but Not of it sekä Kiltin tytön blogi.

Monet kiitokset kommenteista ja sähköposteista. Lisää mahtuu.

3 Comments:

 • Terve. Kiitos viestistäsi ja kannustuksesta, joka toi minulle hyvää mieltä. Mielenkiintoisia kirjoituksia Sinulla. Ja vielä arkiterapeutti. Itse olen kirjoitellut parin viime vuoden aikana satoja sivuja omasta mielestäni - ensimmäistä kertaa elämässäni - (mm. www.tukiasema.netissä päiväkirjoissa nimimerkillä hiili) ja puhunut kymmeniä tunteja ammattiauttajien kanssa itsestäni; olen toivoton, parantumaton, patologinen tapaus. Miellyttävää torstaita.

  By Anonymous sumea, at 10:10 AM  

 • Hei! Tulin tänne taas lukemaan ja huomasin että olit suositellu mun blogia. Arvostan, kiitän ja kumarran. =)

  By Anonymous Titta, at 10:37 AM  

 • No nyt uskoisin jättäväni jäljen myös taas tänne.
  Mukavia kutistushetkiä!

  By Blogger Leonoora, at 10:53 AM  

Post a Comment

<< Home