Kops

Sunday, December 11, 2005

SKITSOBLOGGARIT

Taas on pari blogia jakaantunut kahtia. Kunnon skitsobloggarit Antin matkablogi Perusta ja In This World but Not of It ovat nyt saaneet jatkokset Anttila ja Mä katselen reunalta maailman. Antti tosin taitaa jättää edellisen blogin jälkeensä, miesten tyyliin kai “yksi asia pois päiväjärjestyksestä ja sitten eteenpäin”, putkiaivomenetelmä, tieteellistä termiä käyttääkseni. Titta taiteilee tippaleipäisesti kahden blogin jonglöörauksessa. Uudemmassa blogissakaan hän ei tunnustaudu tämän maailman täysivaltaiseksi jäseneksi ainakaan nimen perusteella, kun pysyttelee reunalla. Huomattakoon että nuo ovat Kopsin psykologisia analyyseja, todentamattomia teorioita. Mitä nyt tässä itsekseni pohdiskelen.

4 Comments:

 • Voihan sen tietysti noinkin kuvata. =)

  By Anonymous Titta, at 10:04 AM  

 • Lausunnot ja arviot taitavat yleensä kuvat enemmän arvioijaa kuin arvioitavaa kohdetta. Kops ei itse oikein tunne fysikaalista maailmaa omakseen ja ehkä hakee hengenheimolaisia. Toiveikkaasti(?)

  Kiva kun tulit käymään.

  By Blogger Kops, at 11:44 AM  

 • “yksi asia pois päiväjärjestyksestä ja sitten eteenpäin”

  heheh, eikun jejeje, naureskelin ääneen tuota kommenttia. Nimittäin juuri noin ajattelin. Ajatus siitä, että mahdolliset Peru-flashbackit olisi pitänyt kirjoittaa toiseen blogiin, tuntui liian monimutkaiselta. Nyt on vain yksi.

  Pahoittelen nimen skitsomaista muuttelua!

  By Blogger Antti, at 4:03 PM  

 • Hola

  Kops on lukenut miehen ja naisen eroista, muun muassa John Grayn juttuja Miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta. Ei mitään huuhaata, käytännössä olen huomannut että jumatsukka, pitää tosi usein paikkansa mitä terapautti Gray kertoilee! Pitää kirjoitella tästä lisää, ehkä toisessakin blogissani.

  Skitso-Kops

  By Anonymous kops, at 4:22 PM  

Post a Comment

<< Home