Kops

Wednesday, December 14, 2005

RATSASTAA AHVENELLA

Ihastuin tällaiseen runoon Kynä kädessä blogissa.

Tämä ei ole vuori
ei Koressos, Pion,
ei täällä poika ratsasta delfiinillä
ahven riittää.
ei solise roomalaiset suihkulähteet
marmorikujilla,
ei kaskaitten ääniä kukkuloilla,
eikä täällä istuta oliivipuiden alla.

Minulle jäi siitä hauska mielikuva ahvenella ratsastavasta pojasta. Menin takaisin runoa lukemaan, mutta voi kauhistus, en löytänytkään. Jätin sinne kommentin ja abrakadabra, seuraavalla kerralla runo oli putkahtanut esiin. Putk! Oi iloa ja onnea mitä runon mielikuvat tuovat. Ylevä tunne väistyi huumorini tieltä kun sitten taas blogissa vieraillessani keksin muuta ja jätin viestin: “Yritin ratsastaa ahvenella, mutta lipsahdin”. Eilen luin tuon oman vitsini jonka olin ehtinyt unohtaa ja nauroin sille makeasti. Ah, muistiin palauttamisen riemut.

Hullulla on halvat huvit. On hykerryttävän ihanaa olla tällä tavalla hullu. Se on lahja, jota en missään tapauksessa halua palauttaa liikkeeseen joulun jälkeen. A gift that keeps on giving. Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia.

(Minulla on taas uusi tilaaja. Kiitos!)

2 Comments:

  • No niin, siis Arvoisa Arkiterapeutti tunnustaa itsekin oman hulluutensa, joka tietenkin auttaa jaksmaan tässä maailmassa. Ja onneksi on Dr Phil. Hulluilla on halvat huvit. Voimaa ja myötätuntoa ;)

    By Anonymous Anonymous, at 6:03 AM  

  • Arvoisa kommentaattori on hyvin ystävällinen. Sopivanlainen hulluus auttaa jaksamaan, ja kanssahullut kommentaattorit tunnistavat kaltaisensa ja putkahtavat paikalle kannustamaan. Tuli taas energiaa. Kiitos!

    Blogistanissa saa olla erilainen ja samanlainen, hetero tai gay, sinisilmäinen tai punanenäinen. Eläköön tasa-arvo ja suvaitsevaisuus.

    By Blogger Kops, at 6:29 AM  

Post a Comment

<< Home