Kops

Thursday, December 08, 2005

PIKATERAPEUTIN VASTAANOTOLLA

Päivää. Olen kuullut että kirjoittaminen on hyvää terapiaa ahdistuneen mielen purkamiseksi. Päätin yrittää. Tässä on pari sivua.

Kops lukee paperista. “Keorken tarina. Keorke oli kulmakunnan lekendaarinen kasanova ja kikolo. Kiharat kuriin keelillä, ja kaaralla kurvaamaan kartsalle kelillä kuin kelillä.

Kopsin arvio ja tuomio: Ahdistus poistuu, mutta siirtyy lukijaan. Todella ikävä sivuvaikutus - Uusiksi koko juttu. Seuraava asiakas!

_____________________________________________________

Hienot kommentit. Kiitos ja kunnia. Ääh. ei enää koo-sanoja... aaargh. Hirveä sivuvaikututs.

Tervetuloa teille, uusi tulokas. Jos pikaterapia ei kiinnosta, Kopsilta löytyy myös itsepalveluvastaanotto, tässä samalla palvelupisteessä.

Kops: Diagnoosinne on siis että olette hullu? Onko diagnoosi itse tehty vai muiden tekemä? Kummassakin tapauksessa taudinmääritys saattaa olla oikea tai väärä. Jos olette hyvällä tavalla hullu, otan sen suosituksena. Jos huonolla tavalla - no jaa, tämä on itsepalvelupuoli. Voitte suunnitella itsellenne terapian tai päättää kieltäytyä terapiasta. Yksi mahdollisuus on liittyä Seitsemään seinähulluun veljekseen. Teillä on lähes rajaton määrä mahdollisuuksia edetä, pysyä paikallenne tai taantua. Tämä oli ilmainen neuvonta, sillä en voi... en pysty... aargh sanomaan KASSAN KAUTTA kun ne alkaa KOOOOOLLA. Kauhistuksen kabanossi, mistä tämä suljetaan????

2 Comments:

  • Olemme hullu. Siis ulkoinen minäni ja sisäinen minäni. Olemme absoluuttisesti hullu. Lisäksi olemme positiivisesti hullu. Ei muuten hullumpaa... Mutta tänne nyt jotain muuta eli vaikka jaksuja.

    By Anonymous Anonymous, at 8:51 PM  

  • Hmm... Ulkoinen minä eli julkisivu pitää muuria pystyssä. Muurin takana kahdesta sisäisestä minästä toinen on nujertanut toisen. Meillä on kaikilla kaksi, minä ja itse. Jos minä julistaa suureen ääneen kelvottomuuttaan, usein samalla äänellä kuin kasvattajamme aikanaan, oma ominainen itse pysyy piilossa. Sitä itseä kuitenkin kannattaisi kuunnella. Ei se ihme että luulet sinulla olevan vain yksi sisäinen minä. KOPS !

    By Anonymous Kops, at 9:24 AM  

Post a Comment

<< Home