Kops

Friday, December 09, 2005

MONIKÄYTTÖKEPPI

Arkiterapeutti käyttää keppiään napauttaakseen vääriin ajatustapoihin eksyviä. Kops! Välillä hän lainaa sitä opettajalle karttakepiksi. KOPS - ja NAPS KRÄK kun karttakeppi katkeaa jos ope lyö sillä pöytään. Lammaspaimenkin voi hyödyntää keppiä. Sillä ohjataan lammasta jos se on vaarassa pudota kuoppaan. Pieni kopaus kepillä kylkeen - TSUP. Kiva ääni kun lammas on niin pehmeä.


PIKATERAPEUTIN VASTAANOTOLLA

Asiakas: “Olen etsinyt ratkaisua ongelmiini juomisesta. En ota alkoholia, vain olutta.”

Pikaterapeutti Kops: “Ratkaisu ei löydy pullon pohjalta etsimällä. Lue se etiketti mieluummin. Sitten kun lasittunut katse kirkastuu. Olut on vain turruttavaa lääkettä.”

5 Comments:

 • Humala antaa toisen todellisuuden. Vain humalassa hyväksyn edes hetkeksi itseni. Humalassa saatan lisäksi tehdä kotona jotakin, esimerkiksi siivota, mitä ei ole muutoin ole tapahtunut vuosiin. Hullukin huvittelee humalalla.

  By Blogger sumea, at 9:27 AM  

 • Aivan. Kirjailijat ja taidemaalarit saavat alkoholista apua luomisvoimaansa. Alkoholilla on minunkin mielestäni hyviä puolia. Pikaterapeuttina pointtini oli se että RATKAISU sisäisiin ongelmiin löytyy kokemukseni mukaan järjen kirkkaassa valossa eikä turtuneena. Alkoholilääkitys turruttaa.

  Tämä on erittäin hyvä keskustelunaihe. Tule toistekin! Pidän erityisesti rehellisyydestäsi ja suoruudestasi. Tulee se sitten pullon pohjasta tai sydämesi pohjasta. Hih.

  Ja nyt tuli jano. Lähden dokaamaan lasin ... vettä. Olen samaa mieltä että hulluna on kiva olla mutta kun olen jo syntymähumalassa en tarvitse vettä väkevämpää.

  By Blogger Kops, at 10:53 AM  

 • This comment has been removed by a blog administrator.

  By Blogger sumea, at 11:05 AM  

 • This comment has been removed by a blog administrator.

  By Blogger sumea, at 11:06 AM  

 • Kiitos vastauksesta, Arvoisa Arkiterapeutti*. Varoitan, jaksan piinata ketä tahansa loputtomasti pienen mieleni tunkiolla ja siitä lähtevällä lemulla ja syntyvillä jätöksillä... En tiedä, olenko rehellinen ja suora... varmaan haluaisin... useammin minua on luonehdittu ambivalentiksi, kummalliseksi ja itselleni ankaraksi. Sekä kanssaihmisten että kallonkutistajien taholta. Hyvää perjantaita, Arvoisa Arkiterapeutti.

  *huom. kunnoittava asenne kaikkia auktoritetteja - kuten terapeutteja - kohtaan.

  P.S. Anteeksi, nuo pari edellistä tuhottua kommenttia ovat minun sähläämistäni, jossa olenkin todellinen ammattilainen.

  By Blogger sumea, at 11:10 AM  

Post a Comment

<< Home