Kops

Tuesday, December 13, 2005

KIIREEN AINEKSET

Rakas ystäväni Charlotta valittaa kiirettä. “Mitään en ehdi vaikka painan pitkin viikkoa kuin Duracell pupu.” Itselläni ei ole liialllista kiirettä. Mistä se sitten johtuu kun meillä on kummallakin ihan samanpituiset päivät, siis 24 tuntia vuorokaudessa?

Kerran Charlotta tuskaili että sanomalehtiä on kertynyt eteiseen häntä korkeampi pino. Minä kysyin että miksi hän ei vie niitä jätepaperiin kun aamulla lähtee töihin. “En voi ennen kuin olen käynyt kaiken läpi. Siellä saattaa olla jokin hyvä lehtikirjoitus.”

Minä siirrän yleensä kiireisenä viikkona kaikki hiton ilmaisjakelut suoraan lukemattomina jätepaperipinoon, paitsi Alueuutiset. Joskus menee Hesarikin. Puoliso on sen kuitenkin lukenut eikä mene ihan hukkaan.

Charlotta tulisi kai hulluksi blogitarjonnan ääressä. Tänään oli erinomaista luettavaa esimerkiksi In This World But Not of It ja Hepuli-Alman päiväkirja, samoin Opettajankouluttajan päiväkirja ja Kynä kädessä.

Mutta älkää kertoko Charlottalle...

3 Comments:

 • Oliko mun blogissa jotai erinomaista tänään? :o

  By Anonymous Titta, at 6:57 PM  

 • Hei, helpottaisi kovasti noitten mainitsemiesi blogien löytymistä, etenkin sellaisten joihin ei ole linkkiä sivupalkissasi, jos laittaisit tekstiin linkin. Se käy helposti kun sinulla on auki kaksi selaimen sivua samanaikaisesti. Kopioit ensin sivun osoitteen osoitepalkista, sitten menet omaan tekstiisi ja vedät hiirellä siniseksi kirjoittamasi blogin nimen. Bloggerissa on sellainen vihreä pallukka siinä kirjoitusruudun yläpuolella, suunnilleen keskellä. Paina sitä, jolloin saat esille osoiterivin, johon voit liittää sivun osoitteen. Se tekee linkin tälle sivulle. Silloin sinun tekstistäsi pääsee suoraan tuolle mainitsemallesi sivulle, eikä tarvitse etsiskellä blogilistalta.

  By Anonymous Kerkkis, at 9:06 PM  

 • Niin siitä huumoristasi, naurattaa minuakin. Ei mitenkään helpot oltavat ratsastajalla! : ) Kiitos kiitoksesta!

  Yleensä saksin mielenkiintoiset laajemmat jutut lehdistä myöhempää lukemista varten. Arvaa löytyykö yleensä sitten joku määrätty leike juuri silloin kun se tekisi mieli lukea. Ja usein käy myös näin: lehdet on jo keräyslaatikossa kun muistan, että ai, se tärkeä juttu jäi leikkaamatta lehdestä. Yritän oppia pois moisesta keräilyvietistä samat asiat kun useimmiten voi löytää muista tietolähteistä...!

  By Blogger Leonoora, at 10:17 PM  

Post a Comment

<< Home