Kops

Sunday, November 20, 2005

RAPUJUHLIIN TAKAPERIN

Miten kaikilla onkin niin kiire nykyään? Saimme pidetyksi perinteiset rapujuhlanyyttärit vasta eilen. Tarkoitus oli tietenkin elokussa pitää. Vaikka väliäkö tuolla? Voihan niitä rapuja syödä vaikka jouluna. Värikin sopii. Ravut kai liikkuvat takaperin. Miksi emme mekin? Ehkä tämä oli ensi vuoden rapujuhla. Teema on yhdentekevä kun saa olla ystävien seurassa.

Kutsujen emäntä on oikea keittiöihme. Taas saimme mitä jännempiä makuelämyksiä. Kaiken kruunasi luumu-kinuski-kermavaahto mössykkä kauniissa lasikulhossa. Isäntä esitteli uutta raahattavaansa. (Isompi kuin kannettava.) Sieltä näytin blogilistaakin. Lucy innostui että jospa hän alkaisi pitää verkkopäiväkirjaa. Kannatan. Yksi elämäniloinen kirjoittaja kohottaisi piirun verran tunnelmaa, ja olisi sopivaa luettavaa isäntäperheemme 13-vuotiaalle. Jotkut bloggaajat eivät näytä lainkaan ottavan huomioon sitä puolta että lapset ja nuoret lukevat sivuja.

Iloinen seurueemme istui kauan pöydän ääressä ja osa olohuoneessa mistä käsin saattoi helposti osallistua keskusteluun. Aiheet sivusivat matkailua, ruokaa, karateharrastusta, koulua, musiikkia, Hyvät, pahat ja rumat leffaa, yhteisiä muistoja. Charlotta innostuu aina eniten historiasta ja arkeologiasta. Suosittelin kaikille muutamaa hyvin kirjoitettua kulttuuripitoista verkkopäiväkirjaa. Yhden olen jo merkannut omaksi linkikseni (Leonoora.)

Kuu oli upea iltamaisemassa kotiin palatessa. Muutenkin hyvä fiilis ja pää täynnä suunnitelmia kuten aina mainitun poppoon kokoonnuttua yhteen. Kutsujen isäntäväellä oli laite jolla tavallisen veden saa vichyn tapaiseksi mutta ei ihan niin poreilevaksi. Soda Stream Jet. Sellainen on tänään mentävä jostain kodinkoneliikkeestä hakemaan, maksoi mitä maksoi. Lisää poreita elämään!

___________

Life is fizzy.

___________

0 Comments:

Post a Comment

<< Home