Kops

Saturday, November 19, 2005

MAAKUOPASTA, ILTAA

Heräsin puhelimen soittoon. Kuka hitto soittaa keskellä yötä? Kello oli 9 illalla mutta olin jo mennyt nukkumaan. Jupukkahan siellä, vaikka kännykkä oli takavarikoitu täydellisen hermolevon takaamiseksi. Hän oli onnistunut jotenkin pääsemään puhelimeen. “Kuule, kerro minulle mitä blogeissa tapahtuu. Onko se yksi kirjoittaja jo tullut pois maakuopasta?” Puoliunessa yritin kysyä voisiko asia odottaa huomiseen kun tietsikka oli jo sammutettu, mutta ei - viereisen sängyn ja viereisen huoneen asukkaat odottivat myös tietoa. Ilmeisesti he kaikki kuvittelivat olevansa maakuopassa ja olivat puhuneet tuntikausia Viisikoista ja muista lapsuusajan kirjoista.

Ei muu auttanut kuin tarkistaa juttu. Blogi toimi taas täysillä, minkä tiedon puhelimessa välitin eteenpäin. Pahanlaatuinen blogiriippuvuus. Tuskinpa Jupukkaa päästetään vielä aikoihin kotiin.

“Onko tietoa kauanko vielä joudut hermojasi lepuuttamaan?” kysyin. “Ai juu, unohdin sanoa että pääsin jo pois mutta unohdin lähteä kun jäi huonekaverin kanssa jutut kesken.” Kaveri oli maannut reagoimattomana kolme päivää, liikaa funtsinut tähtitiedettä, mutta kiinnostui maakuoppapuheistamme niin että havahtui takaisin todellisuuteen.

En jaksanut enää kysyä oliko huonetoverikin jo kotiutettu. Otin puhelimen johdon irti. Jos joku sanoo sanan maakuoppa alkaa irtopäät lennellä. Tai sanan blogi.

______________

Life is... zzzzzzzzz

______________

1 Comments:

  • This comment has been removed by a blog administrator.

    By Blogger Zahra, at 5:05 AM  

Post a Comment

<< Home