Kops

Thursday, December 01, 2005

JOS VAIN OLISI KEINO

Hän lojui sohvalla ja mietti joulun lähestymistä. On taas pakko tehdä jouluvalmisteluja. Jos vain olisi joku keino välttää koko joulu.

Silmäluomiensa lomasta hän katsoi turtuneena televisiota. Blääh miten tylsää ohjelmaa. Jos vain olisi joku keino häivyttää koko pahuksen show eetteriin, hän ajatteli sormeillen hajamielisenä kaukosäädintä veltossa kädessään..

Mikä ihmeen hengettömyys ja velttous ihmisiä vaivaa? Valitetaan asioista joihin jokainen pystyy itse vaikuttamaan kun vähänkin vaivautuu. Taas alkaa se iänikuinen ruikutus eivätkä sitten muutkaan saa nauttia joulusta hyvällä omallatunnolla.

Ihminen on oman onnensä seppä. Kukin takomaan itselleen sopiva joulu. Tai ainakin lapsille. Lasten joulusta syntyy kaikkien joulutunnelma.

Minulle jouluun kuuluu muun muassa hyväntekeväisyys. Linkeistäni löytyy Hungersite josta pääsee ilmaiseksi klikkailemaan apua maailmaan. Osoitteen voi lähettää joulukortin mukana muillekin. Eikä tarvitse edes joulua odottaa.

Arkiterapeutti Kops
kops@ren.to

Kiitos sille joka vaivautui klikkaamaan sen verran että merkkasi Kopsin blogilistalla suosikiksi. Kannustamalla positiivista voimaa levitetään eikä jouluahdistusta toitottamalla.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home